ΝΕΑ

Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗ 20ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στα πλαίσια των αποφάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Υγειονομικών αρχών και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ακυρώνουμε το «20ο Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους Ανατολικής Αττικής» που αποτελεί θεσμό για τις αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και τη μεγαλύτερη στην Ανατολική Αττική.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» Βελετάκου Ευαγγελία ανέφερε τα εξής «Πραγματικά είναι λυπηρό να ακυρώνουμε λόγω έκτακτων μέτρων το 20ο Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους Ανατολικής Αττικής  του Δήμου Λαυρεωτικής, ένα θεσμό που φέτος οι δηλώσεις συμμετοχής  ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη χρονιά. Πέρα από το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα τμήματα άθλησης από την προσχολική έως την Τρίτη ηλικία είναι ένα μέσο μεγάλη προβολής της πόλης μας, αφού σε τρεις ημέρες συμμετέχουν περισσότεροι από 3.500 αθλητές και έρχονται πάνω από 10.000 επισκέπτες. Ταυτόχρονα αποτελεί στήριξη στις επιχειρήσεις του δήμου μας μέσω του αθλητικού τουρισμού, αφού γι’ αυτές τις ημέρες τα καταστήματα εστίασης, τα ξενοδοχεία, οι μεταφορές και γενικά πολλές υπηρεσίες της πόλης μας ενισχύονται οικονομικά.

Σεβόμενοι τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ακυρώνουμε το φεστιβάλ που είχε και εορταστικό χαρακτήρα καθώς ήταν το 20ο σε σειρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του τμήματος αθλητισμού για τη μέχρι τώρα άψογη διοργάνωση και να υποσχεθούμε ότι η εκδήλωση του 2021 θα είναι πολύ καλύτερη από όλες τις απόψεις ενώ ταυτόχρονα ελπίζουμε ότι θα έχουν γίνει οι απαιτούμενες παρεμβάσεις συντήρησης που έχει αναγγείλει η περιφέρεια σε συνεργασία με το Δήμο Λαυρεωτικής όπως η ψύξη του χώρου».

Τέλος, εύχομαι υγεία και αθλητικές επιτυχίες σε όλους.