ΝΕΑ

Ξεκινούν οι εγγραφές για το καλοκαιρινό καμπ του Δήμου Λαυρεωτικής

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Το σχολείο  λοιπόν τελειώνει, και  το Summer Camp ξεκινά! Το  τμήμα αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. « Θορικός» Δ. Λαυρεωτικής σεβόμενο τα υγειονομικά πρωτοκολλά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναφορικά με την νόσο covid-19 πραγματοποιεί για 8η χρόνια την  καλοκαιρινή ενασχόληση (καμπ) προκειμένου να διευκολύνουν τους εργαζόμενους γονείς και να δώσουν στα παιδιά τη δυνατότητα ν΄ ασχοληθούν δημιουργικά με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Το  camp  υλοποιείται από Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. « Θορικός» Δ. Λαυρεωτικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου και στο Κλειστό Γυμναστήριο Κερατέας σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λαυρίου και τον Γ.Σ. Κερατέας  αντίστοιχα και  απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από  5 ως 15 ετών.

Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν από έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές που θα τα βοηθήσουν να αγαπήσουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και να συναναστραφούν με άλλα παιδιά.

Σκοπός μας είναι οι αξέχαστες εμπειρίες σε παιδιά και εφήβους, οι οποίες απορρέουν από ένα πλούσιο και ισορροπημένο αθλητικό, εκπαιδευτικό και εικαστικό πρόγραμμα το οποίο υποστηρίζει ενεργά τη φιλοσοφία του ρητού “Νους Υγιής εν Σώματι Υγιή”.

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής ενασχόλησης στοχεύει στην καλλιέργεια των αθλητικών και ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών μέσω αθλημάτων και δραστηριοτήτων όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, μπαντμιντον, πινγκ-πονγκ, τένις, παραδοσιακοί χοροί, παιδαγωγικά παιχνίδια, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι και πρώτες βοήθειες κ.α.

Το Camp  θα λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή (08:00 – 15:00 / ώρα προσέλευσης 09:00) και περιλαμβάνει  δύο περιόδους:

1η  από Δευτέρα  29 Ιουνίου έως  Παρασκευή   10 Ιουλίου

2η  από Δευτέρα  13 Ιουλίου  έως  Παρασκευή    24 Ιουλίου

 

 

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

8:00π.μ.– 9:00 π.μ. Προσέλευση – Δημιουργική Απασχόληση- Φύλαξη

9:00 π.μ.– – 12:00 π.μ.:  Αθλητικές & Πολιτιστικές Δραστηριότητες.

12:00 π.μ.– 12:30 μ.μ.: Ελαφρύ Γεύμα.

12:30 μ.μ.– 14:00 μ.μ.: Αθλητικές & Πολιτιστικές Δραστηριότητες.

14:00 μ.μ.– 15:00 μ.μ.: Δημιουργική Απασχόληση- Φύλαξη

Οι εγγραφές ξεκινούν από την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 έως Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 .

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και της Γ.Γ.Α.  ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι  αρκετά περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας  βάση της αίτησης σας.

Η αίτηση θα ολοκληρωθεί όταν μας καταθέσετε συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το Ιατρικό Δελτίο από παιδίατρο, σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα εξέτασης από ιατρό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι συμμετέχοντες θα εξεταστούν από συμβεβλημένο ιατρό του Ν.Π.Δ.Δ. « Θορικός» δωρεάν .

Το κόστος συμμετοχής, ανέρχεται στα πενήντα (50) Ευρώ συνολικά και για  τις δέκα (10) ημέρες. Στην τιμή αυτή, συμπεριλαμβάνεται ελαφρύ γεύμα για τα παιδιά, ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών, καθώς επίσης, καπέλο και T-shirt, για όλους τους συμμετέχοντες. Προβλέπεται έκπτωση 10% ανά περίοδο, στα αδέλφια.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε (16:00-21:00)

Για το Λαύριο:2292027392, 6972395159

Για την Κερατέα: 2299042401, 6984075203

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

«ΘΟΡΙΚΟΣ»

Ο Δήμαρχος

Λαυρεωτικής

ΒΕΛΕΤΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ